
2018 FIBA Dünya Kupası’nda rakiplerimiz belli oldu
FIBA Kadınlar Dünya Kupası’nda mücadele edecek A Milli Kadınlar Takımı'nın rakipleri belli oldu.
Ajans Beşiktaş - 22-30 Eylül tarihleri arasında İspanya’nın Tenerife kentinde düzenlenecek FIBA Kadınlar Dünya Kupası’nda mücadele edecek A Milli Kadınlar Takımımızın rakipleri, İspanya’nın Tenerife kentinde gerçekleştirilen kura çekiminde belli oldu.
Kura çekiminde Türkiye'yi Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım temsil etti. Ay-yıldızlılar B Grubu’nda yer alırken, Avustralya, Arjantin ve Nijerya ile eşleşti.
Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, kura çekiminin ardından şu değerlendirmede bulundu:
“A Milli Kadın Takımımız, her zaman yakalamış olduğu başarılarla bizleri gururlandırıyor. 22-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kadınlar Dünya Kupası’nda yine Ay Yıldızlılarımızın en iyi şekilde hazırlanarak ülkemizi temsil edeceğine inanıyorum. Bir yandan da 2019 yılında gerçekleştirilecek; Sırbistan ve Letonya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılmak için eleme karşılaşmaları oynuyoruz. Bu yoğun süreci en iyi ve en verimli şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz.”