Pepe, sağlık kontrolünden geçti!
Beşiktaş, Pepe’yi resmen transfer etti.
Ajans Beşiktaş – Yapılan KAP bildiriminin ardından gece geç saatlerde özel uçak ile İstanbul’a hareket eden Beşiktaş heyeti ve Pepe, sabaha karşı Atatürk Havaalanına indi. Yıldız futbolcu, sabah erken saatlerde Fulya Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Pepe için bugün imza töreni düzenlenecek.
Beşiktaş, resmi internet sitesinden Pepe’nin sağlık kontrolleri hakkında açıklama yayınladı. İşte o açıklama;
Transfer görüşmelerine başladığımız Portekizli futbolcu Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe), Acıbadem Sports’ta sağlık kontrolünden geçti.
Detaylı kan tetkikleri yapılan Pepe; ortopedi, iç hastalıklar, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Pepe’nin sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.
Sağlık kontrollerinin ardından Pepe, Acıbadem Sports`da bulunan -110°C’lik ice lab`e (soğuk oda) girdi.


Editör: Haber Merkezi
