Kamp raporu
Beşiktaş, İspanya kampını noktaladı.
Ajans Beşiktaş – Siyah-beyazlı takım İspanya’nın Marbella şehrinde yaptığı kampı tamamladı. Beşiktaş Marbella’da 3 hazırlık maçı gerçekleştirdi. Bu maçlardan galibiyet çıkartamayan Beşiktaş, 2 beraberlik aldı.
Sırasıyla, Real Valladolid ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlı takım daha sonra Las Palmas’a 4-1 kaybetti. Beşiktaş son olarak Real Betis ile 1-1 berabere kaldı.
Atınç sakatlandı!
Kampın en üzücü anı ise Atınç Nukan’ın sakatlığı oldu. Genç stoperin çapraz bağları koptu. Atınç Nukan en az 6 ay sahalardan uzak kalacak. Geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Atınç, bu sezon da kiralanmıştı.
Pepe ve Orkan sahnede!
Siyah-beyazlı takımın yeni transferleri Pepe ve Orkan Çınar da son oynanan ve 1-1 sonuçlanan Real Betis maçında sahaya çıktı. Özellikle Pepe’nin performansı taraftarların beğenisini kazanırken, Orkan Çınar’ın oyunu da alkış aldı.
Editör: Haber Merkezi
