Fikret Orman, Vodafone Park’ta bulunan Eles Fotoğrafçılık’ın açılış törenine katıldı
İşletmeciliğini Altay Altın ve Yıldırım Özkan’ın yaptığı Vodafone Park’ta bulunan Eles Fotoğrafçılık’ın açılış törenine katılan Başkan Fikret Orman, hayırlı olması temennisinde bulunarak açılış kurdelesini kesti.
Ajans Beşiktaş – Kurdele kesiminden sonra Eles Fotoğrafçılık’ın Vodafone Park’ta çektiği fotoğraflardan oluşan albümleri inceleyen Başkan Fikret Orman, bir süre Altay Altın ve Yıldırım Özkan ile sohbet etti.
Açılış töreninde Beşiktaş TV’ye açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, taraftarların burada geçirdikleri güzel zamanların fotoğraflanmasını istediklerini ifade ederek, “Düğün, toplantı ve stat turlarında Eles Fotoğrafçılık hizmet verecek. Arkadaşlar işlerini gayet iyi yapıyorlar. Amacımız taraftarlarımızı mutlu etmek. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi
