Tamas Priskin, Pepe’den özür diledi!
Pepe’ye dirsek atan futbolcu, sosyal medya üzerinden özür diledi.
Ajans Beşiktaş – Portekiz, Dünya Kupası elemerinde Macaristan’ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Karşılaşma esnasında Beşiktaş forması giyen Pepe’ye dirsek atan Tamas Priskin, yıldız stoperin kaşının açılmasına sebep oldu. Maçın ardından Beşiktaşlı taraftarlar, Priskin’in instagram hesabına akın edip, fotoğraflarının altına yorumlar yaparak Pepe’den özür dilemesini istediler.
Bu yaşananların ardından Tamas Priskin, bir paylaşım yaparak Pepe’den özür diledi. Priskin, pozisyon esnasında topu izlediğini ve Pepe’yi görmediğini söyleyerek, yıldız stoperden özür diledi.

YASAL UYARI: BU HABER “AJANS BEŞİKTAŞ” TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.
Editör: Haber Merkezi
