“Cem Satman’ı takip edeceğiz”
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Park’ta basın toplantısı düzenledi
Ajans Beşiktaş – Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, kulübün sponsorlarından Temsa’nın Genel Müdürü Dinçer Çelik ile basın toplantısı düzenliyor. Fikret Orman şu açıklamaları yaptı;
“Temsa ile olan sponsorluğumuzdan çok memnunum”
“Temsa ile olan sponsorluğumuzdan çok memnunum. Türkiye’nin en önemli markalarından birisi. Bizi yalnız bırakmıyorlar. Nereye gitsek bizi karşılıyorlar. Bu servisi verdikleri için onlara çok teşekkür ediyorum. Bize güvendikleri için, bu yolculukta devam ettikleri için Dinçer beyin neziyetinde onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizi Şampiyonlar Ligi finaline götürürler.”
“Marka değerini çok önemsiyorum”
“Marka değerini çok önemsiyorum. Marka değerini ne kadar yukarı çıkartırsak, birlikte çalıştığımız şirketleri de çıkartıyoruz. Bizimle çalışan şirketler mutlu. Daha fazla iş yapmak istiyorlar. Her kulüpte sponsorluk imzalanınca biter, bizde başlar. Porto’da, Napoli’de Beşiktaş armalı otobüsün gezmesinden aldığım keyif ve taraftarların aldığı keyif anlatılamaz. Şenol hoca bizi otobüse bindirmiyor. Takımın alanına girmemeye çalışıyoruz.”
“Dün çok güzel bir gündü”
“Dün çok güzel bir gündü. Yaptığınız emeğin beğenilmesi, para harcayan insanların mutlu olması çok büyük bir mutluluk. Böyle bir üst seviyede bir maç oynamamız bizi çok mutlu etti. Leipzig yöneticileri ile yemek yedik, bizi kutladılar. Bizim açımızdan skor da çok güzeldi. Keyif aldık maçtan. Bundan sonraki maçlar için de özgüvenimiz oluştu. Bu güzel bir his. Türk milletini, Beşiktaşlıları, güzel futbol izlemek isteyen insanları mutlu etmek istiyoruz”
“Biz Fenerbahçe ile daha çok maç yapacağız…”
“Biz Fenerbahçe ile daha çok maç yapacağız. Kazanacağız, kaybedeceğiz bunlar olacak.En az hata, en az kayıp yapan şampiyon olacak. Bu gözle bakıyorum. Ortada maç yapmaya gelen, oyun kuralları içerisinde hareket etme gayreti içerisinde olan bir maç vardı dün. Kurallar dışına çıkabilecek hiçbir şey yoktu. Kazanan kaybeden herkes keyifli bir akşam geçirdi. Şampiyonlar Ligi gibi marka değeri yüksek organizasyonlarda bunun zıttı zaten mümkün değil. Hafta sonuna baktığımızda ise bunun zıttı yaşandı. Ortamı germek, ölüm kalımlı bir ortam hazırlanmıştı. Bu ortam ne beni, ne Beşiktaş’ı, ne spor severleri eminim Fenerbahçe’lileri de memnun etmemiştir. Düne baktığımızda Keita diye bir oyuncu var genç. Seneye için Liverpool’a satıldı. Bu oyuncular Türkiye’de olsa 70 milyon euro edermi? Etmez. Marka değerimiz yok. Siz bu hafta sonu yaşananları maç sonrası yöneticilerin küfürlerini, demeçlerini İngiltere’de Almanya’da görebilir misiniz? Bu durumlar ne yapıyor? Marka değerimizi düşürüyor. Başka bir şey yapmıyor. Atatürk ne diyor? Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diyor.”
“Benim futbolcumun özel hayatına girmek bel altına inmek kime ne kazandıracak”
“Benim futbolcumun özel hayatına girmek bel altına inmek kime ne kazandıracak. Bu kötülük tohumlarının kimseye faydası yok. Bu böyle geldi böyle gider dememek gerek. 70 yaşında yöneticiye yakışan bir şey mi bu? Futbolcunun özel hayatına bel altı girmek falan. TFF hak mahrumiyeti veriyor, neye yarıyor bu? Gerekirse futboldan men edilsin, yöneticilik yapmasın.”
“Cem Satman’ı takip edeceğiz”
“Ben hakem yorumcusu değilim ama hakeme Ali Palabıyık değil, Ali Palabıyık ve Cem Satman olarak bakıyorum. Ali Palabıyık gibi hakemlerin kazanılmasını istiyorum. Hakemdir hata yapabilir. Fakat Karabük maçında yine yan hakem Cem bey golümüzü vermedi. Cem Satman’ı takip edeceğiz. Gözüm üzerinde”
Editör: Haber Merkezi
