“Bazılarının varlığı yokluğunda anlaşılır”
Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Şansal Büyüka, Beşiktaş’ın gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.
Ajans Beşiktaş – Liglere verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendirip, aradaki 5 puanlık farkı kapatarak yeniden lider olmak isteyen Beşiktaş, milli ara dönüşünde deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Şansal Büyüka, siyah-beyazlı takımın gündemini Milliyet Gazetesi’nde değerlendirdi. Büyüka, şu ifadeleri kullandı;
Gerilimden kârlı çıkan olmaz
Beşiktaş son iki yılın şampiyonu… Şampiyonlar Ligi’nde geçmiş yıllara oranla çok daha güçlü ve çok daha şanslı… Tribünlerinde olağanüstü bir seyirci coşkusu ve desteği var. Paralar ödeniyor. Takımın yıldızları “ego” sahibi olsalar bile ortak çıkarları var. Takım kazandıkça kendileri de kazanıyor. O zaman Şenol Hoca da, futbolcular da biraz daha sakin olamazlar mı? Gerilim Beşiktaş’ı teslim alırsa, bu işten kârlı çıkan olmaz.
Bazılarının varlığı yokluğunda anlaşılır
Beşiktaş’ta son maçta Quaresma, Atiba, Oğuzhan yoktu, sahadaki Beşiktaş, Beşiktaş gibi değildi. Şenol Hoca cezası nedeniyle tribündeydi, soyunma odasında yoktu, “kıyamet” koptu. Bu, şunu gösterdi. Bazılarının varlığı, yokluğunda çok daha iyi belli olur.
Editör: Haber Merkezi
