“Tamer Hoca işini çok seven birisi”
Beşiktaş, Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.
Ajans Beşiktaş – Beşiktaş, Göztepe’yi yenerek Milli Takım arasına 3 puan ile girmenin hesaplarını yapıyor. Siyah-beyazlı takımda Caner Erkin dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Zorlu maç öncesinde her iki takımın Teknik Direktörleri Şenol Güneş ve Tamer Tuna aynı anda röportaj verdiler.
Şenol Güneş “Tamer Hoca işini çok seven, çalışkan bir arkadaşımız. İyi bir takımla, iyi bir ekip havası oluşturdular. Başkanlarının işi daha zordu ama tecrübelerini iyi kullandılar. Çok başarılı gidiyorlar lige çıkan bir takım için. Zor maçlar oynadılar, devamını diliyoruz. Güzel maç olsun.” ifadelerini kullanırken
Tamer Tuna “Maçtan öte duygular meydana geliyor bazen. Şenol Hocam’la çalışmak benim için büyük avantaj doğurdu. Bunu yaşamış olmak benim hayatımda önemli bir iki yıldı. Maça gelirsek, bazen analiz edersiniz değerlendirirsiniz ama sadece yaşamam gereken bir maç olsun. Şampiyonlar Ligi ve lig için tebrik ediyorum. Avrupa’da daha da yol alacaklardır” dedi.
Editör: Haber Merkezi
