Beşiktaş’a Yunan orta saha

Beşiktaş’ın Yunanistan’da PAOK forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas’ı izlemeye aldığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş – Beşiktaş transfer çalışmaları kapsamında çarpıcı bir iddia daha bu kez Yunanistan’dan geldi. Ligde üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından transfer için kolları sıvayan Beşiktaş yönetiminin PAOK’ta forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas’ı izlediği iddia edildi.

Beşiktaş yönetimi Ocak ayı transfer için dönemi için şimdiden çalışmalara başladı. Hücum hattını güçlendirmeyi planlayan siyah beyazlılarda, sürpriz bir isim gündeme geldi. Yunan basınında Greek Football’ın haberine göre; Beşiktaş yönetimi PAOK’ta forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas’ı gündemine aldı.

Beşiktaşlı yetkililerin 26 Kasım Pazar günü Panionios ile PAOK arasında oynanan ve 2-2 sona eren müsabakada Pelkas’ı stattan izlediği öne sürüldü. Maça yedek kulübesinde başlayan 24 yaşındaki Yunan futbolcu 62. dakikada Cimirot’un yerine oyuna girdi. (Futbol Arena)

Kaynak: Ajans Beşiktaş

İlgili Konular: Beşiktaş