Abraham’dan Fenerbahçe’ye Gönderme

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftasında Aston Villa’ya 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Bu maçta eski Beşiktaşlı futbolcu Tammy Abraham, sarı-lacivertli ekibin yaşadığı bu mağlubiyetin ardından sosyal medya üzerinden göndermede bulundu.

Abraham’dan Dikkat Çeken Paylaşım

29 yaşındaki golcü, maç sonrasında kendi fotoğrafını paylaşarak kartal ve gülme emojileri kullandı. Böylelikle, Beşiktaş taraftarları için anlamlı bir gönderme yapmış oldu.

Fenerbahçe’nin Mağlubiyet Serisi

Aston Villa ile daha önceki maçlarında da Fenerbahçe, sürekli yenilgi almıştı. 1977-1978 sezonunda gerçekleşen UEFA Kupası eşleşmesinde 4-0 ve 2-0’lık mağlubiyetler yaşamıştı. Son olarak, geçen sezonki UEFA Avrupa Ligi’nde de Aston Villa’ya 1-0 kaybetmişti. Bu sonuçlarla birlikte, Fenerbahçe’nin Aston Villa karşısındaki yenilgi serisi devam ediyor. Milliyet’nin haberine göre, mavi-beyazlılar, bu maçı gol atamadan tamamladı.

Editör:

↑