“Biz şampiyon olacağız”

Derbide son saniye golüyle şoke olan Beşiktaşlı futbolcular soyunma odasında tek yumruk oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş’e söz veren siyah-beyazlılar, “Kalan 4 maçımızı da kazanacağız. Şampiyonluğu kimse bizden alamaz” dedi.

Ajans Beşiktaş – Fenerbahçe maçından sonra soyunma odasına son derece üzgün bir şekilde dönen Beşiktaşlı futbolcular, kendilerine moral aşılaşamaya çalışan Teknik Direktör Şenol Güneş’e şampiyonluk sözü verdi. Son saniye golüyle adeta şoke olan siyah-beyazlı oyuncuların, “Kalan dört maçı da kazanıp, şampiyon olacağız” dedikleri belirlendi. Kendi aralarında 1-1 biten maçı değerlendiren oyuncuların, “Böyle bir şanssızlık olamaz. Futbolda çok ender rastlanan bir olay ama kimse merak etmesin bu maçı hemen unutup önümüze bakacağız. Şampiyonluğu kimse bizden alamaz” diye konuştukları kaydedildi.

“Bursa’ya odaklanın”
Futbolcularından sakin olmalarını isteyen Şenol Güneş’in ise “90 dakika boyunca iyi futbol oynadık. Sonuç üzücü ama zaman üzülme zamanı değil. Bu maç bitti. Hep birlikte ayakta kalmaya devam edeceğiz. Hedefimize sadece dört maç kaldı. Artık konumuz Bursaspor maçı. Derbi geçmişte kaldı. Üç puan almış olsaydık bile bu derbiyi hemen unutmamız gerekiyordu. İyi dinlenerek moral depolayın. Önümüzdeki Bursaspor maçı da kolay geçmeyecek” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Şenol Güneş’in derbide ortaya koydukları futbol ve mücadele için oyuncularına teşekkür ettiği de belirtildi. (Milliyet)

 

Editör: