Ümraniye’de şampiyonluk şarkıları

Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçı hazırlıkları yüksek tempoda geçerken, oyuncuların memnun ve keyiflerin yerinde olduğu gelen bilgiler arasında.

Ajans Beşiktaş – Bursaspor galibiyeti ile şampiyonluk yolunda avantajı yeniden ele geçiren Beşiktaş’ta hedef Kasımpaşa’yı da yenerek son 2 haftaya lider girebilmek.
 
Yapılan antrenmanlarda teknik heyetin mücadele öncesinde tempoyu git gide yükselttiği ve çalışmaların kıran kırana geçtiği öğrenildi.
 
Analiz toplantısında Kasımpaşa’nın güçlü ve zayıf yönlerini oyuncularına izleten Şenol Güneş, taraftar desteğini de alarak sahadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.
 
Ligin ilk yarısında oynanan ve 2-1 Kasımpaşa galibiyeti ile biten maçın da kritiğini oyuncularına yaptıran deneyimli çalıştırıcı, bu maçta basit hataya yer olmadığını ve herkesin çok dikkatli olmasını istediği belirtti.
 
Bursaspor maçında adalesinde sertleşme olan Gökhan Gönül’ün durumu ise henüz netlik kazanmadı. Tecrübeli oyuncunun özel çalışmalarda oldukça istekli olduğu ve Kasımpaşa maçında oynamak istediği de gelen bilgiler arasında.
 
Orta saha kurgusunda Tolgay-Oğuzhan ikilisini Talisca’nın arkasında deneyen Şenol Güneş, kararını maç öncesi verecek.

Ceza sınırında bulunan Atiba, Atınç ve Ricardo Quaresma ise Kasımpaşa karşısında kart görmeleri durumda şampiyonluk yolunda kritik Gaziantepspor deplasmanında forma şansı bulamayacaklar. (beIN Sports)

Editör: