Alanya'dan Beşiktaş ve Oğuz Aydın iddiası

Alanya'dan Beşiktaş ve Oğuz Aydın iddiası

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon büyük bir çıkış yakalayan ve milli takıma kadar yükselen Oğuz Aydın, transfer döneminin de gözde isimlerinden biri oldu.

Alanyaspor formasıyla 38 maçta 13 gol ve 8 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki Oğuz Aydın, Süper Lig'in devleri ve Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Skorer'e yaptığı açıklamada Oğuz Aydın için Beşiktaş ve Galatasaray'dan şahsına resmi teklif geldiğini fakat kulübe şu ana kadar resmi bir teklif ulaşmadığını söyledi.

Çavuşoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Oğuz'a yurt içi ve yurt dışından transfer teklifleri var. Henüz kimseyle anlaşma sağlamadık. Bir görüşme de olmadı. Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın şahsıma bir teklifleri oldu fakat kulübe şu ana kadar resmi bir teklif ulaşmadı."

Oğuz Aydın için Alanyaspor'un talep edeceği bonservis bedeli ise şu an için belirsizliğini koruyor. Çavuşoğlu, bu konuda kulüple görüşeceğini belirtti. Oğuz Aydın'ın yeni sezonda nerede oynayacağı ise önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.