Bora Beyzade’den Beşiktaş Taraftarına Sabır Çağrısı

Bora Beyzade, Beşiktaş’ın galibiyet ve mağlubiyetleri sonrası oluşan farklı yorumlara dikkat çekti ve futbolcuların performanslarının tek bir maç üzerinden değerlendirilmemesi gerektiğini belirtti.

Futbolculara Yapılan Değerlendirmeler

Beyzade, oyuncuların ve teknik ekibin kazandıkları maçlarda övüldüğünü, kaybedilen maçlarda ise sert eleştirilerin yapıldığını ifade ederek, “Bir hafta önce kral, bir hafta sonra çöp diyemezsiniz” dedi.

Beyzade, Miretti’nin performansı üzerinden bir örnek vererek, bir maçtaki düşüşün oyuncunun genel kalitesini belirlemeyeceğini vurguladı. “Miretti çöp bir futbolcu olmuyor, onun daha iyi performanslar sergileyebileceğine inanmalıyız” şeklinde konuştu.

İtaliano’ya Destek

Teknik direktör Italiano hakkında da değerlendirme yapan Beyzade, mevcut koşullar ve kadro yapılanmasının göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade etti. İtalyan teknik adamın çabalarına dikkat çekerek, daha fazla transfer talep etmesi durumunda bu isteğin dikkate alınması gerektiğini belirtti.

Futbolda inişli çıkışlı performansların olağan olduğunu söyleyen Beyzade, büyük teknik direktörlerin bile eleştirilerle karşılaştığını hatırlatarak, “Futbolun içinde bunlar var. Bir anda her şey düzelmeyecek” ifadesini kullandı.

Editör:

↑