Orkun Kökçü: ”İlk Golümü Attıktan Sonra Açılacağımı Söylemiştim”

Süper Lig’in 27. Hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Milli ara öncesinde sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar taraftarı önünde oynadığı karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Orkun Kökçü karşılaşmada bir kez daha yıldızlaşarak dikkatleri üzerine çekti. 1 gol, 1 asist yapan yıldız futbolcu maça damgasını vurdu.

Beşiktaş kaptanı Orkun Kökçü, Kasımpaşa galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda;

“İlk yarıda daha çok oyuna hakimdik. Ancak ikinci yarıda geri çekildik. Sevmediğim bir şey ve bunu da analiz etmemiz lazım. Sonunda üç puan almak önemliydi. Üç puanı da aldık. Milli araya güzel bir şekilde giriyoruz. Kışın kampta ilk golümü attıktan sonra açılacağımı söylemiştim. İlk golden sonra açıldım, daha iyi oynamaya başladım ve performansım arttı.”  ifadelerini kullandı.

Editör: