Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği Kevin N'Koudou, takımdan ayrılmamakta diretince gözden düştü.
Rusya Ligi ekiplerinden Rostov ve Dinamo Moskova'nın Kamerunlu kanat oyuncusu için atağa kalktığı ve transferi için Beşiktaş ile temas kurdukları belirtildi. Şenol Güneş'in düşünmediği Kamerunlu'nun maaşından kurtulmak için Körfez ülkelerinde de kulüp aranıyor.
Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Kamerunlu yıldız bu sezon 21 maçta forma giyerken 5 gol ve 1 asist üretti. Beşiktaş'ta 107 maçta forma giyen N'Koudou'nun 21 gol ve 9 asisti bulunuyor. (Sabah)
Beşiktaş'ta N'Koudou defteri kapanıyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir yanda da takımda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İlk hedef Kevin N'Koudou.
Futbol Haberleri
Beşiktaş-Gaziantep FK maçına Alman VAR hakemi!
Beşiktaş'a 9 yıllık Real Madrid tecrübesi!
Beşiktaş'ın genç yeteneğine milli davet
TFF'den yabancı hakem kararı!
Beşiktaş'ın da gündemine gelen Hummels'in son durumu