Hikmet Karaman: "35 bin seyirci var, kolay değil"

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar, iki kez geriye düştüğü maçı 4-2'lik skorla kazandı.

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar, iki kez geriye düştüğü maçı 4-2'lik skorla kazandı. Kayserispor'un gollerini ise 37' ve 70'de Mame Thiam attı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 45'de Larin, 84', 89'da Batshuayi ve 90+6'da Güven Yalçın kaydetti. 

Maçın ardından açıklamalar yapan Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman şunları söyledi:

"Bizim üçüncü golü bulmamız lazımdı. 2-1'de bir taç oldu, taraftar tese dönmüşken, taraftarı biz oyuna döndürdük. Kullandığımız yanlış taç, oyunu 2-2'ye getirdi. Orada oyunu kontrol etmemiz lazım. Thiam vurdu, döndü golü yedik 3-2!

Oğuzhan Özyakup oyuna girmek istemiyordu. Futbol enteresan bir oyun. Gördüm o anı ben. Güven Yalçın bir anda oyuna etki etti. 35 bin seyirci var, kolay değil.

Bugün 2-1'den sonra kaç kez kontratağa çıktık. Bizim gol atmamız gereken yerde 2-2'den sonra iki kontrada gol yedik. Bunun teknik adamlıkla alakası yok. Güven'in attığı pasları görmediniz mi? Bazen kalite önemli."

Futbol Haberleri

Beşiktaş'ın da gündemine gelen Hummels'in son durumu
Beşiktaş'ın transfer harekatı devam ediyor: Gabriel Angelo gündemde!
Beşiktaş yüzlerce taraftarla Lugano'da!
Beşiktaş-Lugano maçı öncesi Lugano'dan "anlamsız" paylaşım!
Beşiktaş'ın Lugano maçı öncesi kapsamlı analiz