KİPTAŞ, Beşiktaş’ın tesisleşme sürecinde çözüm ortağı oluyor

Beşiktaş Kulübü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ önemli bir iş birliğine imza atıyor.

KİPTAŞ ve Beşiktaş JK arasında tesisleşme süreçlerini kapsayan iş birliği protokolü, 9 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 12:00’de Tüpraş Stadyumu’nda Beşiktaş JK Başkanı Hasan Arat, İBB Şehircilik Grubu Başkanı (KİPTAŞ, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ, Boğaziçi Yönetim AŞ, İSPARK, İstanbul İmar AŞ) Ali Kurt arasında imzalanacak. İmza törenine Beşiktaş JK Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çağlayan Tuğal’da katılacak.

KAMU YARARINI VE SOSYAL FAYDAYI ÖN PLANDA TUTAN İŞ BİRLİĞİ

İstanbul’un ve Türk sporunun en köklü kulüplerinden Beşiktaş JK ile, inşaat sektörünün önemli temsilcilerinden İBB iştiraki KİPTAŞ arasında bir iş birliği protokolü imzalanıyor.

Bu protokol ile KİPTAŞ, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün tesisleşme süreçlerinde ve taşınmazlara dair inşaat, güçlendirme, bakım, restorasyon, tadilat ve dekorasyon işlerinde teknik müşavirlik ve kontrollük hizmeti verecek. Ayrıca; kulübün taşınmazlarına yönelik değerleme, satış, kiralama ve yatırım işlemlerinde de Beşiktaş JK adına aktif rol alarak kulübün kaynaklarının en verimli şekilde kullanılması adına müşavirlik ve kontrollük yapacak. Beşiktaş JK tüm bu süreçlerde denetleyici olacak.

Protokol, İBB iştirakleri iş birliği ile İstanbul’un güzide spor kulüplerinin ihtiyaçlarının kamu faydasını gözeterek doğru, etkin yönetilmesi, gerekli süreçlerde teknik ve bürokratik desteğin sağlanması adına örnek bir iş birliği olacak.

İMZA TÖRENİ

Yer: Vişnezade Mahallesi Kadırgalar Caddesi No:1 Tüpraş Stadyumu Otopark Girişi Kat:1 Beşiktaş

Tarih: 9 Ekim 2024 Çarşamba

Saat: 11.30 Tüpraş Lounge (İkram) / 12.00 Basın Toplantısı Odası (İmza Töreni)

KİPTAŞ

KİPTAŞ, 1987 yılında yabancı sermaye ortaklığı ile imar planı ve mimari projeler yapmak üzere İMAR WEIDLEPLAN ismiyle kurulmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, 8 Mart 1995 yılında kuruluşunu tamamlamış ve İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. unvanını alarak yeniden yapılandırılmıştır. Ana uzmanlık alanı konut üretimi olsa da faaliyet alanları arasında, kentsel dönüşüm, gayrimenkul geliştirme ve müşavirlik hizmeti de bulunmaktadır.

KİPTAŞ; 2019 yılında yeni yönetim vizyonunu her gelir grubuna uygun, ödenebilir koşullarda tasarım odaklı, özgün projeler üreterek herkes için iyi yaşam sunmak olarak belirlemiştir. Kâr odaklı değil, afet odaklı dayanıklı yapılarla katılımcı ve sürdürülebilir dönüşüm projeleri yürüterek İstanbullularla birlikte güven inşa etmeyi hedeflemiştir.

Diğer Haberler Haberleri

Beşiktaş JK Fulya Merkez Futbol Okulu dönemi kapattı
Beşiktaş'tan Murat Soydan için mesaj
Beşiktaş'ta 4000'den fazla üyelik iptal edildi!
Beşiktaş'ın genç sporcusu Aleyna Dabanlı boğularak hayatını kaybetti
Ahmet Nur Çebi Cüneyt Arkın’ın cenaze törenine katıldı