Lale Orta: "20 senem mücadeleyle geçti"

Türkiye'nin ilk kadın hakemi olan Lale Orta, MHK'nin de ilk kadın başkanı olarak tarihe geçti. Orta kariyerinin dönüm noktasıyla ilgili bir açıklama yaptı

Ajans Beşiktaş - Merkez Hakem Kurulu'nun yeni Başkanı, eski kadın hakem Lale Orta oldu.

Orta, MHK'nin ilk kadın başkanı olarak tarihe geçti. Tüm Türkiye ve kulüpler yeni Merkez Hakem Kurulu'nun nasıl icraatlar altına imza atacağını merak ederken, yeni MHK Başkanı, Hürriyet'e kariyeriyle ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Lale Orta hakemlik yaptığı 20 senede yaşadığı zorlukları, "Ben tam 20 sene hakemlik yaptım. 20 senem mücadeleyle geçti. Hiç şöyle bir hafta arkama yaslanıp da 'Bu hafta hangi maçı yöneteceğim' diye rahatça düşünemedim. Hep yerimi korumak, daha yukarıya nasıl çıkarım diye hedeflemek zorundaydım." sözleriyle anlattı. (Hürriyet)

Futbol Haberleri

Beşiktaş-Gaziantep FK maçına Alman VAR hakemi!
Beşiktaş'a 9 yıllık Real Madrid tecrübesi!
Beşiktaş'ın genç yeteneğine milli davet
TFF'den yabancı hakem kararı!
Beşiktaş'ın da gündemine gelen Hummels'in son durumu