Rıza Çalımbay: "Burak Yılmaz Beşiktaş'a iyi şeyler verecektir"

Bağcılar’da düzenlenen ‘Spor Söyleşileri’ programına katılan Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş taraftarı arasında tartışmalara neden olan Burak Yılmaz transferi hakkındaki düşüncelerini paylaşan Rıza Çalımbay, Burak’ın Beşiktaş’a faydalı olacağını belirtti.

Taraftara Burak’a sahip çıkmaları yönünde tavsiyede bulunan Çalımbay şöyle konuştu: 

"Şimdi gerçekçi anlatalım bu olayları. Çünkü Burak benim eski oyuncum. Fenerbahçe’den Eskişehir’e almıştık. Sonra da oradan Trabzon’a gönderdik. Burak bir kere çok iyi bir futbolcu ve çok iyi golcü. Burak geçen sene sakat sakat oynadı. Ona rağmen de Trabzon’da iyi maçlar çıkardı. Son 2-3 maç benden izin istedi, ‘ameliyat olmak gerekiyor’ dedi. Şu anda Burak sağlam. Kafa olarak da bana göre her türlü hazır durumda. Beşiktaş’a mutlaka çok iyi şeyler verecektir. Eğer Burak Beşiktaş’a alınmışsa, imza atmışsa faydalı olur. Böyle bölünme değil de şu durumlarda sahip çıkmak gerekiyor."  (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'ın da gündemine gelen Hummels'in son durumu
Beşiktaş'ın transfer harekatı devam ediyor: Gabriel Angelo gündemde!
Beşiktaş yüzlerce taraftarla Lugano'da!
Beşiktaş-Lugano maçı öncesi Lugano'dan "anlamsız" paylaşım!
Beşiktaş'ın Lugano maçı öncesi kapsamlı analiz