Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta tamamlandı. 21. haftanın sona ermesinin ardından şampiyonluk oranları da değişti.
Galatasaray'ın oranı 1.80'den, 1.70'e düştü. Sarı-kırmızılılar şampiyonluğun favorisi olarak gösterildi.
Kasımpaşa'yı 5-1'lik skorla geçen ve lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'nin oranı ise 1.90'dan 1.95'e yükseldi.
Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen ve 5'te 5 yapan Beşiktaş'ın oranı 8'den 7'e düştü.
Deplasmanlardaki kötü performansını Hatay'da da sürdüren Trabzonspor ise 25 oran verildi. Bordo-mavililerin geçen haftaki oranı 13'tü.
Öte yandan Başakşehir'e de 20.00 oran verildi. (Sporx)
Şampiyonluk oranları değişti!
Süper Lig'de 21. haftanın tamamlanmasının ardından şampiyonluk oranları da değişti. İşte ayrıntılar..
Futbol Haberleri
Beşiktaş-Gaziantep FK maçına Alman VAR hakemi!
Beşiktaş'a 9 yıllık Real Madrid tecrübesi!
Beşiktaş'ın genç yeteneğine milli davet
TFF'den yabancı hakem kararı!
Beşiktaş'ın da gündemine gelen Hummels'in son durumu