Ajans Beşiktaş - Antalyaspor'da umduğunu bulamayan ve takımdan ayrılan Samir Nasri'nin Beşiktaş'ta oynamak istediğini kulübe bir şekilde iletti.
Fotomaç'ın bilgisine göre, Samir Nasri'nin Antalyaspor'la sözleşmesini feshettiği dönemde Alvaro Negredo'yu arayarak Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylediği belirtildi. Fransız oyuncu City'de beraber çalıştığı İspanyol golcüye yeniden beraber oynamak istediğini söyledi. Negredo, Nasri'nin bu isteğini hocasına iletirken, Şenol Güneş ise "İhtiyacım yok" yanıtını verdi.
Nasri Antalyaspor'da kaç maç oynadı?
Antalyaspor formasıyla Nasri bu sezon Süper Lig'de 8 maça çıktı. Yıldız futbolcu bu süreçte 2 gol attı ve 1 asist yaptı. Samir Nasri sezon başında Manchester City'den transfer edilmiş ancak bir türlü bekleneni verememişti.