Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta takımdan gönderilmek istenen Brezilyalı stoper Welinton 850 bin eurouk yıllık ücretinin tamamı ödenmeden ayrılmayacağını bildirdi.
Siyah-beyazlıların yabancı transferi yapabilmesi için dolu olan 14 kişilik kontenjanda yer açmaya ihtiyacı var. Bu doğrultuda elden çıkarılmak istenen Welinton ayrılmaya yanaşmıyor. Beşiktaş ile sözleşmesinin son yılına giren Brezilyalı futbolcunun sezon sonuna kadar kalma niyetinde olduğu ifade edildi.
Yıllık 850 bin euro kazanan 33 yaşındaki stoperin ayrılık için koşulu, kalan parasının ödenmesi ya da kendisine ülkesinden gelebilecek tekliflerde aynı rakamı bulması. (Sabah)
Welinton'dan flaş yanıt; "Parami almadan gitmem"
Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği Welinton, yönetime alacaklarını almadan takımdan ayrılmayacağını iletti
Futbol Haberleri
Beşiktaş-Gaziantep FK maçına Alman VAR hakemi!
Beşiktaş'a 9 yıllık Real Madrid tecrübesi!
Beşiktaş'ın genç yeteneğine milli davet
TFF'den yabancı hakem kararı!
Beşiktaş'ın da gündemine gelen Hummels'in son durumu