Ali Aydın’dan Italiano’ya Destek Çağrısı
Gazeteci Ali Aydın, Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano’nun çalışma disiplinine ve futbolcularıyla kurduğu ilişkiye dikkat çekti. Aydın, Italiano’ya yönelik eleştirilere sert tepki göstererek siyah-beyazlı camiaya birlik olma çağrısında bulundu.
Italiano’nun Disiplini ve Futbolcularla İlişkisi
Aydın, İtalyan teknik adamın antrenmanlardaki disiplinini vurgulayarak, “Vincenzo Italiano, işine çok bağlı bir adam. İş zamanı bize bile selam vermiyor. Futbolcular da antrenman sonrası onunla kardeş gibi olduklarını belirtiyorlar.” ifadelerini kullandı.
Açıklamalar ve Eleştiriler
Aydın, Italiano’nun genç futbolcu Ahmet Sami Bircan’ı 1,5 saat özel olarak çalıştırdığını da belirterek, onun işine olan bağlılığını örnekledi. Ayrıca, diğer teknik direktörler hakkında yapılan eleştirileri sorguladı ve camianın Italiano’ya destek çıkması gerektiğini vurguladı.
Son olarak, Beşiktaş camiasına seslenen Aydın, “Bu rahatsızlığın sebebi, Beşiktaş iyi yolda olduğu için. Beşiktaş camiası hocasına sahip çıkmalı!” dedi.
Editör: Haber Merkezi
