Andre Breitenreiter'den açıklama geldi

Andre Breitenreiter'den açıklama geldi

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta aday sayısı azalırken adaylardan birisi gelen teklifle alakalı resmi olarak açıklama yaptı. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik adam arayışlarına devam ediyor. Siyah - beyazlılar için birçok teknik adam ismi yazılsa da yakından ilgilenilen üç isim vardı. Bruno Genesio, Sergen Yalçın ve Andre Breitenreiter...

FEYYAZ UÇAR'DAN SERGEN YALÇIN SÖZLERİ

Beşiktaş'ta yeni yönetimle birlikte göreve gelen Feyyaz Uçar, Hatayaspor karşılaşmasının ardından yeni teknik adamla ilgili gelen soruya, "Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." ifadelerini kullanmıştı.

BREITENREITER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Adaylardan biri olan Alman Andre Breitenreiter, siyah - beyazlıların teklifi hakkında açıklama yaptı. BILD'e konuşan 50 yaşındaki çalıştırıcı kararını şu sözlerle açıkladı:

'İMZALARIM KALBİMDEN GELİR...'

"Beşiktaş canlı bir metropolde çok heyecan verici bir kulüp ve benim de adaylardan biri olmam beni gururlandırıyor. Genel durumu kapsamlı bir şekilde analiz ettikten sonra, bu işe dahil olmanın şu anda benim için söz konusu olmadığı sonucuna vardım."

BREITENREITER'İN KARİYERİ

Antrenörlük kariyerine TSV Havelse takımında başlayan Breitenreiter ardından sırasıyla, Paderborn, Schalke 04, Hannover, Zürich ve Hoffenheim takımlarını çalıştırdı.