Beşiktaş'ta Bruno Genesio haftası! Hedef Kasımpaşa maçı...

Beşiktaş'ta Bruno Genesio haftası! Hedef Kasımpaşa maçı...

Beşiktaş, bu sezon dördüncü hocasıyla buluşmak için geri sayımda! Bruno Genesio için teklifini yapan Siyah-Beyazlılar, Fransız teknik adama bu hafta imza attırmayı amaçlıyor.

Ajans Beşiktaş - Sezonun ilk yarısında üç teknik direktörle çalışan ve aldığı sonuçlarla taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş’ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne grup aşamasında veda eden Süper Lig’de zirvenin 15 puan gerisinde kalan Siyah-Beyazlılar’da Alanyaspor karşısında alınan 3-1’lik yenilginin ardından deneyimli çalıştırıcı Rıza Çalımbay’la yollar ayrılmıştı. 22 Aralık tarihinde Çalımbay’a veda eden Siyah Beyazlı yönetim, teknik direktörlük görevi için yerli ve yabancı birçok adayla temasa geçse de yeni çalıştırıcısını belirledi.

Beşiktaş Yönetimi, 57 yaşındaki Fransız teknik direktör Bruno Genesio’nun isminde karar kaldı. Tecrübeli teknik adama, 1.5 yıl artı 1 senelik teklif yapıldığı ve 3.5 milyon Euro da maaş önerildiği kaydedildi.

Teknik direktörlük kariyerine Lyon’da başlayan Genesio sonrasında Çin ekibi Beijing Guoan’da görev yaptı. Tecrübeli teknik adam, son olarak Rennes’in başında yer aldı. Bruno Genesio ile Fransız ekibinin yolları 19 Kasım 2023’te ayrıldı.

HEDEF KASIMPAŞA MAÇI

Genesio’yla bu hafta içerisinde yapılacak son görüşmenin ardından deneyimli isimle temasların finalize edilmesi bekleniyor. Genesio’nun, cuma günkü Kasımpaşa mücadelesinde Kara Kartal’ın başında olması amaçlanıyor. (Fanatik)