Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gelişmesi! Piyango gibi haber...

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar gelişmesi! Piyango gibi haber...

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın sert bir dille eleştirdiği Vincent Aboubakar ile ilgili yeni bir gelişme var. Siyah-beyazlı kulüp, aradığı fırsatı Güney Amerika'da buldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer alan Vincent Aboubakar'ın geleceği merak ediliyor. Yönetim, siyah-beyazlı kulüple olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan yıldız futbolcudan iyi bir bonservis geliri elde etmenin yollarını arıyor.

Aybaba'nın hedefindeydi

 

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında kadro dışı bırakılan futbolcularla alakalı konuşmuştu. Aybaba, Aboubakar için, "Hiçbir arkadaşım bize gelip 'Ben mutlu değilim, transfer görüşmesi yapabilirim' demedi. Aboubakar her yerde konuşuyor, bir tek bize konuşmuyor. Burası Beşiktaş. İsteyen herkesi göndeririz. Buradan herkes gider, ben de dahil. İstemeyen hemen gider. Bu arkadaşların takımdan ayrılmak gibi fikirleri yoktu. Biz de bu arkadaşların böyle fikirleri oluşması için bazı şeyler yaptık, bazı kararlar aldık. Yoksa burada keyifleri iyi. Afrika Kupası'na gittiler, hâlâ keyifleri iyi. Keyifleri iyi olmayan bir grup var, o da Beşiktaş. Aslolan Beşiktaş'tır. Marka değeri en yüksek takımdır. Oyuncu istemiyorsa hemen gider. Kim istemiyorsa gelsin, kulübün menfaatleri nedir, oyuncunun tekrar sağlıklı bir yere gidebileceği yere bakarız, sarılırız ve dağılır. Abartmaya gerek yok" ifadelerini kullanmıştı.

Aboubakar'da sürpriz gelişme!

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer alan Vincent Aboubakar'a 3 takım talip oldu. Brezilya'dan Gremio'nun yanı sıra 2 kulübün daha Beşiktaş'a teklifte bulunduğu kaydedildi. Beşiktaş kurmaylarının Vincent Aboubakar için gelen transfer teklifini değerlendirdiği aktarıldı.

31 yaşındaki santrfor bu sezon Beşiktaş'ta 22 maça çıktı ve 1671 dakika sahada kaldı. Vincent Aboubakar bu süreçte 11 kez rakip fileleri havalandırdı. Kamerunlu forvet aynı süreçte 3 asist üretti. Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Kamerunlu forvetin güncel piyasa değeri 6 milyon euro. (TRT Spor)