Beşiktaş'ta yıldız oyuncunun sözleşmesi dondurulacak!

Beşiktaş'ta yıldız oyuncunun sözleşmesi dondurulacak!

Siyah-Beyazlılar zorlu günlerden geçerken Hatayspor galibiyeti bir nebze de nefes olmuştu. Devre arasında ciddi bir yapılanmaya gidecek olan Beşiktaş'ta yıldız oyuncunun da sözleşmesinin dondurulacağı öğrenildi. İşte detaylar..

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar ligde çalkantılı dönem geçiriyor. Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Kara Kartal son Hatayspor maçına altyapı teknik direktörü Serdar Topraktepe yönetiminde çıktı. Beşiktaş söz konusu mücadeleyi Semih Kılıçsoy ve Omar Colley'in golleriyle 2-1 kazandı ve az da olsa nefes aldı.

Kontenjan açılacak

Beşiktaş'ta teknik adam arayışları devam ederken iç transferde de hareketlilik yaşanıyor. Takımın başına gelecek hocayla birlikte devre arasında net hamleler yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar kontenjan açmak için de yoğun mesai harcıyor.

Tam kat yırtık tespit edildi

Bu doğrultuda taca çıkan ilk isimlerden biri de Alex Oxlade Chamberlain... Kara Kartal'ın Alanyaspor ile oynadığı maçta sağ bacak arka adalesinden sakatlık yaşayan ve 47. dakikada oyundan alınan Alex Oxlade- Chamberlain'in çekilen MR'ında İngiliz futbolcunun, uyluk arka adalesinde tam kat yırtık tespit edilmişti.

Ameliyat oldu

İngiliz orta saha sakatlığı sonrasında ameliyat edildi. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Alanyaspor müsabakasında yaşadığı yaralanma sonrası sol uyluk arka adalesinde (Biseps Femoris) tam kat yırtık tespit edilen oyuncumuz Alex Oxlade-Chamberlain'e dün Cerrahi Hamstring onarımı işlemi uygulanmıştır. Operasyon sonrası sağlık durumu iyi olan oyuncumuzun rehabilitasyon sürecine başlanacaktır" ifadelerine yer verilmişti.

En iyi ihtimalle 5 ay...

Geçirdiği operasyon sonrası tedavi süreci başlayan 30 yaşındaki oyuncunun yeşil sahalara dönüşünün en iyi ihtimalle 5 ayı bulması bekleniyor. Mayıs ayı başlarında tekrar takıma katılması hesaplanan Chamberlain'in büyük bir ihtimalle sezonu kapatacağı kaydedildi. Sezonu kapattı gözüyle bakılan Chamberlain'in, yabancı kontenjanında yer açılabilmesi için lisansının dondurulacağı öğrenildi. (Fanatik)