Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz Süper Lig'e dönüyor! Sürpriz iddia

Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz Süper Lig'e dönüyor! Sürpriz iddia

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından yardımcı antrenör Burak Yılmaz, teknik sorumlu olarak göreve getirilmişti. Başarısız sonuçların ardından siyah - beyazlılardan ayrılan genç teknik adam için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - 2023/2024 sezonuna Teknik Direktör Şenol Güneş'in yardımcısı olarak başlayan Burak Yılmaz, sekizinci haftada oynanan İstanbulspor maçı öncesi takımın teknik sorumluluğuna getirilmişti.

Şenol Güneş ile yaşanan ayrılığın ardından göreve gelen genç teknik adam, ligde beş, Konferans Ligi'nde ise iki maçta takımın başında kaldı.

ALTI MAÇ GÖREVDE KALDI

Burak Yılmaz yönetimindeki Beşiktaş, ligde dört, Konferans Ligi'nde ise maçta görevde kaldı. Siyah - beyazlılar bu maçlarda iki galibiyet, dört mağlubiyet aldı. Alınan iki galibiyet, Süper Lig'de Gaziantep FK ve İstanbulspor'a karşıydı.

BODO MAÇI SONU MAÇI OLDU

9 Kasım'da Beşiktaş sahasında Bodo/Glimt'i konuk etti. Siyah - beyazlılar rakibine 2-1 mağlup oldu. Siyah - beyazlılarda yönetim sürpriz bir karar alarak Burak Yılmaz ile yolları ayırdı ve takımı Rıza Çalımbay'a emanet etti.

BURAK YILMAZ İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarla siyah-beyazlı camianın tepkisini çeken Burak Yılmaz için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Ajansspor'da yer alan habere göre; Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da göreve Burak Yılmaz getirilecek. (Fanatik)