KKTC Dostluk Kupası’nda Dört Büyükler Sahne Alacak

KKTC Dostluk Kupası, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasında dostluk ve kardeşlik bağlarını spor aracılığıyla güçlendirmek amacıyla düzenlenecek.

Organizasyon Detayları

Turnuva, 7–8 Kasım 2026 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilecek. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, bu organizasyonu çok önemsediklerini belirterek, Türkiye’den Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un U15 takımları ile Kıbrıs Türk gençlerinin karşılaşacağı için mutluluk duyduğunu ifade etti.

Turnuva, 7 Kasım Cumartesi günü saat 10.00

Bakan Bak’ın Değerlendirmesi

Bakan Bak, turnuvanın çocukların dostluklar kurmasında önemli bir rol üstlendiğini ve bu dostlukların uzun ömürlü olmasının kıymetli olduğunu vurguladı. Ayrıca, gençlerin sporla buluşmasının desteklenmesine devam edileceğini belirtti.

Turnuvanın ardından, aynı gün saat 14.00

Editör:

↑