Sergen Yalçın: "Böyle bir durumu kabul etmem"

Sergen Yalçın: "Böyle bir durumu kabul etmem"

Beşiktaş’ın yeni hoca isimleri arasında yer alan Sergen Yalçın ile Feyyaz Uçar görüşmeleri sürdürüyor... Sergen Yalçın, bu süreç hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Adı Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın, kendisinin ilk tercih olmadığını düşündüğünü ve bu yüzden takıma gelmeye sıcak bakmadığını Feyyaz Uçar’a iletti. Uçar ise deneyimli hocaya bu konuda garanti verdi. İkili arasında görüşmeler devam ediyor.

FEYYAZ UÇAR'DAN SERGEN YALÇIN SÖZLERİ

 

Beşiktaş'ta yeni yönetimle birlikte göreve gelen Feyyaz Uçar, Hatayaspor karşılaşmasının ardından yeni teknik adamla ilgili gelen soruya, "Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." ifadelerini kullanmıştı.

3 İSİM GÜNDEMDE

Alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik adam arayışlarına devam ediyor. Siyah - beyazlılar için birçok teknik adam ismi yazılsa da yakından ilgilenilen üç isim vardı. Bruno Genesio, Sergen Yalçın ve Andre Breitenreiter...

İŞTE SERGEN YALÇIN'IN ÖZEL TALEBİ VE SÖZLERİ

Sergen Yalçın, medyada gündeme gelen yabancı isimlere istinaden Uçar’dan özel talepte bulundu. Yalçın, “Beşiktaş çağırıyor ise gelmiyoruz diyemeyiz. Ancak medyadan takip ettiğim ve rahatsız olduğum bir durum var. Yönetim üç isim belirledi. Bunlar olmaz ise Sergen Yalçın olacak yaklaşımı... Böyle bir durumu kabul etmem söz konusu değil. Bunun dışında Beşiktaş ile sıkıntı yaşamam” diye konuştu. (Fanatik)